WIN!

een van de 5 interactieve wereldbollen met augmented reality voor in de klas!

Je kan nu met 4XNEE een interactieve wereldbol winnen voor in de klas. Verken de wereld met meer dan 400 hoogtepunten en 1000+ coole feiten in 6 categorieën – culturen, keukens, monumenten, uitvindingen, dieren en kaarten. Een geweldige toevoeging aan iedere les aardrijkskunde, maatschappijleer, geschiedenis en meer! Neem leerlingen mee op een interactieve ontdekkingsreis en inspireer de fantasie met deze interactieve AR (augmented reality) wereldbol. Deze wereldbol past perfect bij het gedachtegoed van 4XNEE en kan je inzetten in de klas om leerlingen kennis te laten maken met verschillende culturen en werelddelen. 

Hoe kan ik winnen?

Er zijn twee manieren om kans te maken op een wereldbol. 

Optie 1: Maak een foto van je klas aan de slag met 4XNEE

Je kan een van de vijf beschikbare wereldbollen winnen als je uiterlijk vrijdag 31 mei 2024 een foto bij ons aanlevert van jouw klas die aan de slag is met 4XNEE. 

  • Je kan de foto hier beneden aanleveren. 
  • Heb je 4XNEE al gespeeld? Geen probleem, je kan altijd een van de andere thema’s spelen die je nog niet hebt gedaan of doe gewoon nog een potje voor de foto.
  • Maak ook je collega’s enthousiast om mee te doen door deze mail aan hen door te sturen. Des te meer collega’s meedoen op een school, des te meer kans dat jullie school een wereldbol wint!
  • Heb je extra werkbladen nodig omdat ze op zijn? Deze kan je gemakkelijk gratis bijbestellen of gratis downloaden en printen
  • Heb je 4XNEE nog niet gespeeld? Geen probleem, bestel dan hier het gehele gratis lespakket. 
  • De winnaars horen van ons uiterlijk twee weken na het verstrijken van de deadline.

We zien heel graag jullie leuke foto’s tegemoet om te delen met andere 4XNEE gebruikers via onze social kanalen. Check dus ook even de AVG-regels van jouw school voor je ons de foto toestuurt. 

Optie 2: Vul de evaluatie in

Een andere manier om kans te maken op de wereldbol, is om onze evaluatie in te vullen. Deze optie kan alleen als je het 4XNEE lespakket al hebt besteld. We zijn heel benieuwd hoe je ervaring is (geweest) met 4XNEE. Heb je het lespakket al gebruikt, hoe reageerden de leerlingen en wat voor gesprekken ontstonden er in de klas? Dit zouden we graag van je willen horen.

Heb je het 4xnee lespakket nog niet?