Maak kans op een AR Wereldbol voor in de klas met 4XNEE!

We hebben leuk nieuws voor je: je maakt nu met 4XNEE kans op een interactieve wereldbol die werkt met augmented reality voor in de klas. Verken de wereld met meer dan 400 hoogtepunten en 1000+ coole feiten in 6 categorieën – culturen, keukens, monumenten, uitvindingen, dieren en kaarten. Deze wereldbol past perfect bij het gedachtegoed van 4XNEE en kan je inzetten in de klas om leerlingen kennis te laten maken met verschillende culturen en werelddelen. 

Hoe kan ik winnen?

Er zijn twee manieren om kans te maken op een wereldbol. 

Optie 1: Maak een foto van je klas

Je kan een van de vijf beschikbare wereldbollen winnen als je vóór vrijdag 31 mei 2024 een foto bij ons aanlevert van jouw klas die aan de slag is met 4XNEE.  Je kan de foto hier aanleveren:

Optie 2: Vul de evaluatie in

Een andere manier om kans te maken op de wereldbol, is om onze evaluatie in te vullen. Want inmiddels heb je het 4XNEE lespakket al even in huis. We zijn heel benieuwd hoe je ervaring is (geweest) met 4XNEE. Heb je het lespakket al gebruikt, hoe reageerden de leerlingen en wat voor gesprekken ontstonden er in de klas? Dit zouden we graag van je willen horen.